D

      Torres: Trofej Evropske lige je najbolji mogući završetak – IG ZANIMLJIVOSTI
Subota , Maj 26 2018
Home / Sport / Torres: Trofej Evropske lige je najbolji mogući završetak

Torres: Trofej Evropske lige je najbolji mogući završetak

Nakon završetka sezone, koja još uvijek nije okončana, Torres će promijeniti klub a ističe da bi najbolji mogući kraj za njega bio osvajanje Evropske lige sa voljenim timom.

“Pred nama je izuzetno važna utakmica, koja je malo gurnula u drugi plan moju odluku o odlasku iz Atletica. Pošto se spremam za veliko finale, ne razmišljam previše o tome iako sam u dubini duše svjestan da sam došao do kraja. Emocije su, naravno, prisutne, ali fokusiran sam isključivo na finale”, rekao je Torres, te nastavio:

“Osvajanje Evropske lige sa Atleticom bi za mene predstavljalo najbolji mogući završetak. Kao dijete sam sanjao da osvajam trofeje sa Atleticom, a ovo je idealna prilika da i ostvarim svoj san”.

Fernando Torres je ušao u pozne igračke godine, ali njegov odlazak iz Atletica ne znači i završetak karijere. Za sada se spominje nekoliko potencijalnih destinacija, ali ništa konkretno.

Podsjetimo, Atletico će u finalu Evropske lige igrati protiv Marseillea, a utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20:45 sati.

izvor: sportgag.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!